https nl.m.wikipedia.org wiki sex_pistols

s nachts) pompbediende geweest, waarna hij vaak ging surfen. In de film Singles is Vedder samen met bandleden Stone Gossard en Jeff Ament te zien. Bob Dylan verklaarde in een interview dat Cooper een onderschatte songwriter was en John Lydon (Johnny Rotten van de Sex Pistols ) noemde Killer het beste rockalbum uit de geschiedenis. " The Madness and Majesty of Pink Floyd Rolling Stone, Gearchiveerd. In 1965 trok Barrett naar, londen om kunststudies te volgen. Syd Barrett werd vooral bekend als een van de oprichters van de rockgroep. Alice is voor de hoes van Pretties for you gefotografeerd in een glitterjurkje, waarmee de Amerikaanse glamrock werd ingeluid.

https nl.m.wikipedia.org wiki sex_pistols

Dick Wagner van de Hollywood Vampires, die ook met Lou Reed werkte, werd zijn vaste gitarist en Tony Levin werd zijn bassist. The Radio One Sessions (maart 2004 bevat alle songs van The Peel Session en drie opnames van bootleg -kwaliteit van een Bob Harris radioshow in 1971. Op 24 februari 1970 speelde hij vijf songs tijdens John Peels BBC radioprogramma Top Gear. The Madcap Laughs (1970) bewerken Het eerste album The Madcap Laughs werd opgenomen tijdens twee aparte sessieperiodes in de Abbey Road Studios. Met grote hits als I'm eighteen, School's out en Elected was de naam Alice Cooper binnen enkele jaren gevestigd. In 2005 sloeg zijn outriggerkano om tijdens een tocht van Moloka'i naar Oahu.

Opel - ( ) Octopus: The Best of Syd Barrett ( compilatie op het Cleopatra label. Toen ze eindelijk realiseerden wie de man was die hen zwijgend had geobserveerd was het een zeer emotioneel moment voor allen. In deze tijd veranderde hij zijn naam in Eddie Vedder.