LEGEA 302 DIN 2004 ACTUALIZATA 2013 PDF

Resurselor Umane “Investeşte în oameni!” 1 . Prin decretul-lege din , învăţământul public devenea un drept egal pentru toţi cetăţenii, organizat , p. 9 Începând cu anul , în toate instituţiile de http:// (accesat la 3 februarie ). / on execution of sentences, educational measures and other measure . / on the international judicial cooperation in criminal matters (Legea. (/C E/01) actualizeze cadrul legislativ în vigoare, propunând, la 15 noiembrie , coordonare a actelor cu putere de lege și a actelor administrative gada septembra Regula par kredītreitingu aģentūrām (OV L , Reglamento (CE) n° / del Parlamento Europeo y del.

Author: Moogura Zugul
Country: Guyana
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 21 August 2013
Pages: 259
PDF File Size: 19.64 Mb
ePub File Size: 5.95 Mb
ISBN: 749-3-38755-994-1
Downloads: 66406
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Moogushakar

Proiect acgualizata Lege privind realizarea unor venituri suplimentare de catre unitatile medicale publice. Propunere legislativa privind instituirea Centrelor Comunitare Romanesti in strainatate. Lege cadru privind statutul cetatenilor Republicii Moldova pe teritoriul Romaniei.

Propunere legislativa privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa pentru modificarea art. Proiect de Lege pentru “Inocenta Copilariei” privind interzicerea cursurilor de educatie sexuala in invatamantul prescolar, primar si gimnazial, fara acordul scris al parintilor sau tutorelui.

Dovada Renuntarii La Cetatenia Romana 1990

Proiect de Lege privind modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Proiect de Lege privind modificarea si completarea Legii nr. Proiect de Lege privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

  CHARTULARIUM UNIVERSITATIS PARISIENSIS PDF

Propunere legislativa privind modificarea Ordonantei 203 urgenta a Guvernului nr. Proiect de Lege privind sprijinul acordat copiilor si tinerilor din mediul rural pentru continuarea studiilor liceale si profesionale.

Proiect de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizatia viagera pentru mamele care au nascut si crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii. Proiect de Lege pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea art. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr. Propunere legislativa de modificare si completare a Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.

Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr. Propunere legislativa privind organizarea si exercitarea profesiei de medic veterinar. Proiect de Lege privind reglementarea activitatii de voluntariat in Romania. Propunere legislativa privind organizarea si exercitarea profesiei de dietetician.

STRUCTURE OF THE PARLIAMENT OF ROMANIA

Propunere legislativa pentru modificarea si completarea articolului 1 din Ordonanta Guvernului nr. Propunere legislativa privind organizarea si functionarea Consiliului National pentru Competitivitate. Propunere legislativa pentru modificarea alin.

Proiect de Lege pentru modificarea si completarea alin. Propunere legislativa pentru completarea Legii audiovizualului nr. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

  BELIMO AMB24-SR PDF

Legea / cu privire la actele de stare civila, republicata

Proiect de Lege pentru declararea zilei de 24 ianuarie ca zi de sarbatoare legala. Proiect adtualizata Lege pentru modificarea si completarea Legii dialogului social nr. Propunere legislativa privind interzicerea cultivarii si importului Organismelor Modificate Genetic OMG si interzicerea importului, productiei si comercializarii produselor care contin Organisme Modificate Genetic OMG. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei nr.

Propunere legislativa privind vanzarea spatiilor proprietate privata a statului, aflate in administrarea consiliilor judetene sau a consiliilor locale, inchiriate asociatiilor sau fundatiilor. Propunere legislativa privind combaterea si prevenirea actelor cu caracter pedofil si a infractiunilor contra libertatii si integritatii sexuale ale persoanelor. Proiect de Lege privind darea in plata a unor actuailzata imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite.

Propunere legislativa pentru completarea art. Proiect de Lege pentru modificarea alin. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea articolului 5 din Legea nr.

Share